Social Icons

The Unofficial Greek
Roy of the Rovers
fan club

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

O Roy Race επανέρχεται!

Για πρώτη φορά σε αυτόνομη έκδοση στην Ελλάδα μαζί με την εφημερίδα Τα Νέα κάθε Σάββατο...

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εφημερίδας:



Ρόυ Ρέης. Ο φοβερός ξανθομάλλης σέντερ φορ, που κατέκτησε την Ελλάδα μέσα από τα περιοδικά «Ζαγκόρ» και «Δυναμικό Αγόρι»

Το διάσημο βρετανικό ποδοσφαιρικό κόμικς «Roy of the Rovers» δημιουργήθηκε το 1954, και κυκλοφορούσε στην Αγγλία, είτε σε συνέχειες σε περιοδικά, είτε σε αυτόνομα τεύχη μέχρι και το 2001.

Στην Ελλάδα, πρωτοδημοσιεύτηκε με τον τίτλο «Ρόη Ρέης» σε 78 συνέχειες στο περιοδικό «Ζαγκόρ» του Στέλιου Ανεμοδουρά, από το 1971 έως το 1973. Από το 1975 έως το 1992, κυκλοφόρησε στο περιοδικό «Δυναμικό Αγόρι». Ενώ, τη δεκαετία του 1980, κόμικς του «Roy of the Rovers» δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Τρουένο» και σε νεότερα χρόνια στο περιοδικό «Νέος Μπλεκ».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κόμικς, εκδίδεται σε αυτόνομα άλμπουμ από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Το κόμικς «Roy of the Rovers» εστιάζει στον φανταστικό χαρακτήρα Ρόυ Ρέης, τον φοβερό ξανθομάλλη σέντερ φορ της φανταστικής ομάδας «Μέλτσεστερ Ρόβερς», η οποία εδρεύει σε μια πόλη με το ίδιο όνομα σε μια απροσδιόριστη περιοχή στην Αγγλία.

Αυτή την εβδομάδα το πρώτο τεύχος:

Η «Μέλτσεστερ Ρόβερς» δεν ξεκινάει καλά στο πρωτάθλημα και αγωνίζεται για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ρόυ που είναι παίκτης-μάνατζερ της ομάδας, προσπαθώντας να βρει λύσεις, δίνει δύο παίκτες στην θανάσιμη εχθρό και αντίπαλο της «Μέλτσεστερ», «Μελμπόρο», εμπιστεύεται τη θέση του τερματοφύλακα στον δεκαεφτάχρονο Γουόλτερ Γουίλλιαμς και αποκτά τον βετεράνο Νατ Γκόσντεν… Οι επιλογές του σιγά σιγά λειτουργούν! Περνώντας όμως όλο και περισσότερο χρόνο με την ομάδα, παραμελεί την γυναίκα του, Πέννυ, η οποία τον εγκαταλείπει!

2 σχόλια:

αΝώΔυΝος είπε...

Αυτό που περιμέναμε!!! Και έπεται συνέχεια...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.